Blessed

Afgelopen weekend (18-20 November) heb ik een zeer gezegend weekend gehad. Dit is iets wat het waard is om te delen. 

Ik werd opgehaald door een nog onbekende broeder. Maar dat klikte al vrij snel. We reden naar de plek waar we zouden verzamelen met z’n allen. De lucht was zeer grijs. Maar dat veranderde snel. Het werd opeens lekker weer. Toen iedereen er was, reden we op weg naar België. Ik zat samen in de auto met dezelfde broeder. De gesprekken die we hadden werden al snel diepgaand. We herkenden veel van elkaar. Dat was voor ons al een zegening en we zagen het als Gods leiding. Deze broeder had er namelijk van te voren voor gebeden. We kwamen na een paar uur als eersten aan bij het vakantiepark. We checkten alvast in. Nadat iedereen er uiteindelijk waren, was het helemaal een gezellige boel. ’s avonds laat gingen we nog gezamenlijk bidden, wat echt tot midden in de nacht doorging. Twee broeders werden bevrijd van hun rookverslaving. Sinds dat moment is er geen sigaret meer aangeraakt. We hadden ook nog een spandoek voor ons huisje gehangen. Met de tekst van Joh. 3:16. 

De volgende dag waren we van plan om er op uit te gaan en uiteindelijk werd besloten om naar Valkenburg te gaan. En op het laatste moment hadden we besloten om te gaan evangeliseren daar. We hadden evangelisatie materiaal en we namen die met een gitaar mee. Eenmaal daar aangekomen, kwamen we erachter dat God ons zegende. Bijzondere gesprekken met mensen. De meesten van onze groep zongen we opwekkingsnummers. Dat werd door de meeste mensen erg waardeert. Door sommigen niet. Een man van een winkel stuurde ons weg. En we gingen verderop staan. Voor een restaurant. Een ober daarvan, kwam naar ons toe. Ik dacht dat we weer weggestuurd werden. Maar het bleek dat de ober boekjes wilde om in het restaurant te leggen. Er kwamen nog andere christenen met ons mee zingen. Het was erg fijn. Daarna zijn we gaan wokken. Onderweg daarheen, was er een man, die heel geïnteresseerd keek. Dus ik gaf hem een boekje. En het leek alsof hij er naar smachtte. Heel bijzonder. 

Na het wokken gingen we weer richting ons vakantiehuisje in België. Onderweg weer goede gesprekken. En in het huisje gingen we een film kijken. “Faith like Potatoes” een zeer bijzondere film over een waar gebeurd verhaal. Een aanrader om te bekijken!  

Na de film ging ik met een paar broeders nog even wandelen buiten, en dat liep ook uit op hele diepgaande gesprekken over diverse onderwerpen. Tot slot gebeden. Uiteindelijk liepen we weer het huisje binnen om half 2 ’s nachts. 

De dag erna zijn we naar een kerkdienst geweest in Maastricht. Was heel opbouwend en het sloot weer aan op de gesprekken eerder het weekend. Was zeer goed. 

Zo veel zegeningen achter elkaar. Ik ben weer helemaal opgebouwd. En God zij geprezen. 

Er is veel meer te vertellen, maar ik laat het hierbij.

Gods zegen! 

Advertenties

Een gedachte over “Blessed

  1. Gaaf hoor, zoveel zegeningen achter elkaar! Dat is altijd leuk om mee te maken 😀
    Dat je dan ziet hoe God aan het werk is, haha. Geweldig!

    Leuk dat je nieuwe vriendschappen krijgt want goede vrienden zijn ook een zegen!

    Ook mooi om te lezen dat er geen behoefte meer was om te roken, echt super!
    En leuk dat de mensen gingen meezingen en van die man bij het restaurant, erg bijzonder allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s