De liefde in de bijbel en in muziek.

“Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.” – Joh. 3:16

Het grootste voorbeeld van liefde in de bijbel is God zelf, die Zijn eigen Zoon zond om Zijn leven te geven voor ons, wij die het helemaal hebben verknald, wij die het eigenlijk verdient hebben om te sterven, zodat wij eeuwig leven zullen hebben, als we in Hem geloven. 

God, die zelf de Liefde heeft bedacht, en alles wat erbij hoort, heeft de definitie laten zien van de Liefde, zoals het is bedoeld. Denk bijvoorbeeld ook aan seks. Het is een onderdeel van liefde. Het is wat God ongelofelijk mooi heeft gemaakt. Maar als je tegenwoordig kijkt hoe het wordt gebruikt. Het wordt gewoon uit het verband gerukt. Tegenwoordig in de wereld heeft seks bijna niet meer te maken met liefde, maar het gaat vooral om lust. Zelfs in de muziek industrie, is seks de nummer één thema, waar de grootste wereld hits tegenwoordig over gaan. De waarde van seks en liefde wordt naar beneden gehaald, ook de kunst die in liedjes getoond wordt, wordt teniet gedaan. 

Ik vind de boodschap in mijn liedjes erg belangrijk. Maar tevens wil ik respect hebben voor de kunst die in liedjes onthuld wordt. 

Gods zegen. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s